Länsläkarträff för Radiologer i Värmland

av bloggadmin den 18 mars 2010

Då och då samlas alla radiologerna inom Landstinget i Värmland för gemensamma träffar där man diskuterar frågor som berör alla. Det kan t ex handla om att införa nya undersökningsmetoder, eller uppdateringar i våra system, eller som idag, hur man formulerar sig i utlåtanden.

Länsläkarmöte 18 mars 2010 

Vi hade besök av Staffan Wirell, radiolog och universitetslektor från Linköping, som har undervisat i många år bl a runt hur man formulerar sig i utlåtanden. Han hade många exempel på formuleringar som till en början verkar solklara, men som vid en närmare granskning kan innebära två vitt skilda saker. Staffans föredrag startade en diskussion i läkargruppen, som vi kommer att fortsätta under året.

Efter lite kaffe och prat om mer interna frågor för Radiologin i Värmland gick vi allihop och åt middag tillsammans. Eftermiddagen och kvällen bjöd på många tillfällen till prat och skratt. Det är bra att träffas ibland, eftersom vi jobbar spridda på flera orter, men ändå har så mycket gemensamt.

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: