Höst

av Mari den 9 september 2010

Så var man tillbaka igen från semestern och sommaren övergår nu sakta i höst.  En höst som här på röntgen kommer att präglas av det nya huset och planeringen för vår verksamhet i de nya fräscha lokalerna.

Det är många bitar som ska klaffa inför den stora flytten. Många nya maskiner ska in i våra nya labb och när de väl är på plats och fungerar som de ska, blir det utbildning så att vi kan hantera våra nya arbetsredskap.

All personal har haft möjlighet att besöka vår nya avdelning under byggets gång.  Det var dock ganska tidigt i byggfasen och det mesta var ofärdigt, mest betong och gipsplattor överallt där vi klev omkring i hjälmar och rejäla arbetsskor med stålhätta.  Man kunde inte se vilka färger väggarna skulle få och jag tyckte att det kändes så stort alltihop.

Nya huset 

Det blir säkert både kaotiskt och snurrigt innan allt och alla är på plats men jag tror alla kommer att göra allt de kan för att det hela ska gå så smidigt som möjligt.

En blick ut på det nya huset innan nästa patient och jag kan inte låta bli att känna lite pirr i magen i spänd förväntan inför allt det här nya. Det är väldigt spännande. Och tänk vad fort tiden ändå har gått. Det vi pratat och planerat så länge för har nu äntligen blivit verklighet! Många har tvivlat och kommentarer som ”jag tror det när jag ser det”, har hörts ibland. Men nu måste de väl ändå tro!

Jag är glad och stolt över att få vara delaktig när en av Sveriges modernaste röntgenavdelningar öppnar!

Mari

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: