Välkommen i gänget!

av Anette den 9 december 2010

Funderar du på att byta jobb? Eller har du just avslutat din specialistutbildning och letar efter första jobbet? Då är du mer än välkommen till oss! Just nu söker vi läkare till Karlstad, Arvika och Torsby

Röntgen Arvika

Inom röntgen i Värmland är vi 140 medarbetare, var av 33 är läkare och 7 av dessa är ST-läkare! Vi har små röntgenavdelningar i Säffle och Kristinehamn, lite större röntgenavdelningar vid de två mindre akutsjukhusen i Arvika och Torsby och en stor röntgenavdelning på Centralsjukhuset i Karlstad.  

Det finns goda möjligheter till varierade arbetsuppgifter. Våra erfarna och duktiga medarbetare vill gärna lära upp nya kolleger!

Just nu pågår de sista förberedelserna inför flytten till det nya huset i Karlstad. Dit flyttar hela röntgen och mammografin till splitternya lokaler och helt ny utrustning. Där ska vi starta upp en hybridsal tillsammans med kärlkirurgerna och vi tar den nya 3T MR-kameran i drift. Dessutom står två helt nya CT och många nya röntgenlab och väntar på oss. Mammografin öppnar bröstmottagning tillsammans med bröstkirurgin. På röntgen i Karlstad finns goda möjligheter till subspecialisering och vi har mycket ny teknik.

Röntgen Torsby

I Arvika och Torsby kan man dra nytta av det lilla sjukhusets fördelar och man kommer närmare remittenterna.På de mindre sjukhusen blir arbetsuppgifterna mer varierade och alla i arbetsteamet är viktiga.

Både i Torsby och Arvika har vi direktdigitala utrustningar och avdelningarna har byggts om och fräschats upp.

Vi jobbar mycket med länsperspektiv. Som läkare finns det möjlighet att granska bilder för hela länet från varje ort och det är något som nyttjas flitigt i olika samarbetsformer. Röntgenläkarna i hela länet träffas regelbundet och diskuterar metoder och hur vi möter utvecklingen inom radiologin.

Radiologer KarlstadTa en titt på våra annonser och fundera på om du vill söka dig till Värmland! Om det inte är aktuellt just nu att byta jobb, är du alltid välkommen hit för att hälsa på, ta en kopp kaffe och prata lite med oss. Vi visar gärna upp våra röntgenavdelningar!

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: