Julafton på röntgen i Karlstad

av Margit den 27 december 2010

 God fortsetting alla blogglesare!

Tomtenissarna Margit och Sandra Hoppas alla har haft en riktig bra julhelg! Jag har spenderat lite av min tid på röntgen denne julen. Min förste jul i Sverige. Jag och min goda kollega och venn Sandra har jobbat natt til julafton och natten til juldagen i hop. 

Det var kjentes lite kånstigt att gå till jobbet klockan 21.00 på julafton, men samtidigt var det det en ro over hele sjukhuset den kvelden, och stemningen kjentes lugn och bra. Jag har aldri jobbat natt på julafton förut och visste inte riktig vad jag skulle vente meg av natten. 

Jag började med att komma til röntgen i min fina röda tomtemössa och möta opp min arbetskamerat. Det var lugnt når vi kom och det fortsatte hele kvelden.  I löpet av natten kom det nån patient nå och da. Det var jo rett halkit ute och noen hadde varit ute och ramlat på isen! Jag tror at alla våra patienter på natten kom i från akuten. Verker som om det har varit rett lugnt på avdelningene rundt om på sjukhuset.

Alt i alt verkar det som det har varit en lugn julafton natt rundt om i Karlstad! Vi fikk til och med tid til at lugna ner oss lite och eta lite julegodis. Det måste man ha på julafton, till och med på jobbet.

Hoppas alle tar hand om seg och sin familie och får en riktigt god nyårsfeiring! Nyår får noen andre jobba for da åker jag hem til Norge:)

Tomte Margit

Önskar er alla god jul och gott nytt år!

Bokmärk/Dela
Fler

{ 2 kommentarer }

1 Margit 26 januari 2011 kl. 10:33

Det var selvsagt vår duktiga grekiske Nikkos 🙂

2 Nikos 27 december 2010 kl. 17:38

…det måste finnas någon läkare som jobbade dygnet runt i julafton eller hur? Jag undrar vem 🙂

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: