Spennande veckor i det nya huset

av Margit den 26 januari 2011

Ja nu hender det saker i det nya huset!

Alla våre sekretärer och tidboken flyttade redan i vecka 2. Lunglabet var det förste apparatet som kom i gang med inställningar och patienter, deretter fulgte vi med MR och CT och nu bare rullar det på for fullt framöver.

I vecka 3 kom vi i gang med våran nye Toshiba Aquilion 64.

 Margaretha och Inger på nya Toshiba Aquillion 64

Vi har sitti flere dager bare å lagt inn programmer och denne veckan har vi börjad med patienter her och kollar at alle program fungerer som vi vil og at bildenkvalitet och patientdoser blir slik vi vil ha dom! Mycket spennande.  Det er många ting som skal på plats och många ting man uppdager underveis som fattas och så. Men det kommer bara å bli betre. Det er jätte roligt att få vara med helt från början av.

Margaretha utforsker nye CT'en 

Just nu er det endast den ena CT’n som er i gång, men redan neste vecka kommer applikationsspecialisten til Aquilion ONE och vi skal börja med programering.  Det kommer å bli spesielt spennande då vi er den enda röntgenavdelningen i Sverige som har en slik CT.

Önskar alle mine kollegor lycka til i uppstarten framöver och alle andre velkommen til en helt ny röntgenavdelning i Karlstad!

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: