Vi behöver bli fler röntgensjuksköterskor!

av Agneta den 11 maj 2011

Nu behöver vi bli fler röntgensjuksköterskor i både i Torsby och Karlstad.

Sjukhus Torsby

Sjukhuset i Torsby

I Torsby gör vi ca, 22 000 undersökningar/år. På avdelningen utförs konventionella undersökningar, genomlysning, ultraljud och datortomografiundersökningar. Vi är helt digitaliserade och arbetar med ny och modern apparatur. Läs annonsen>>

Torsby ligger i Norra Värmland och är en stor, vacker och sportig kommun med blånande berg, glittrande vattendrag, lantlig charm och unika möjligheter till ett aktivt liv med vildmark runt knuten. Läs mer om Torsby på kommunens webbplats>>

Nya hybridsalen på CSK

Nya hybridsalen i Karlstad

I Karlstad har vi nyligen flyttat in i helt nybyggda lokaler på Centralsjukhuset och är en av Sveriges modernaste röntgenavdelningar med bland annat 3 T magnetkamera, hybridsal och 320-slice-CT. Läs annonsen>>

På landstingets webbplats kan du läsa mer om vår röntgenverksamhet i Värmland.

Hoppas du är intresserad eller kanske kan tipsa någon som du tror vill jobba tillsammans med oss i Karlstad och Torsby.

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: