Nu tar vi snart semester

av Margit den 10 juni 2011

Nå er vi på plats i nya huset!

Det vore en lang process med mycket glädja och mycket frustration. Vi har kämpat på allt personal och jag tycker faktisk att alla har varit riktig duktiga.

I början när vi så smått starta med verksamhet i nya huset var det riktig så svårt for patienterna att hitta till riktigt ställe, nått som inte er så svårt att forstå då vi faktisk holdt till på två olika avdelningar. Det blev mycket spring för att hitta patienterna.

Sen var det all daglig verksamhet som flyttades till nya huset, men kväll och nattverksamhet fortsatte på gamla röntgen en bra bit till. Det er jo svårt att bedrive akut verksamhet när inte alla kan apparaten.

I slutet av mars tror jag det var vi flytta hela verksamheten och alla maskiner var på plats och skulle fungera. Jag tror den förste veckan med nattvakter på nya röntgenavdelningen var rätt så spända.

Det var jätteskönt att få all verksamhet och all personal på samma plats igen. Samtidig var det mycket å sätta seg in i och lära. Fortfarande er det mycket att lära, men jag tror enda att man börjar känna seg som hemma här.

Sen så er det jo så att det vill aldrig gå så lätt som man kan tänka seg i början, det händer saker med apparater och protokoller etc. Men så var det jo på det gamla med, bara att man tänker seg att siden allt er nytt skal det liksom bara fungera så där. Man lärer så länge man lever. En sak er i alle fall säkert, arbetsmiljön er mycket bättre här på nya avdelningen. Ta deg bara en tur opp i gamla avdelningen och titta på skilnaden.. Lågt under taket, trånga korridorer, slitne gamla väggar etc.

Nå skal vi snart alla ha en riktig velfortjent semester. Det behövs nog nå efter denna intensiva första halvdel av året.

Önskar alla mina goda kollegar en riktigt skön semester. Ha en fin sommar alla ni andre och ta vare på varandra.

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: