Liten höstrapport från röntgen i Värmland

av Caisa den 22 september 2011

Nu har vi varit på våra länsdagar i Frykenstrand. Verkligt bra dagar. På förmiddagen gick Annette (länschef för radiologin i Värmland) igenom vad som hände under förra året.

Oj vad duktiga vi är!

På eftermiddagen fick vi höra hur det fungerar på Västanå teater, kul att få inblick i en helt annan värld. Det var lugna skön dagar.

Denna vecka finns personal från oss på Röntgenveckan i Umeå, skall bli intressant att höra vad de har med sig för intryck hem.

Mammografin håller ett anförande där, om en enkät de har gjort. Vad de kan!! Roligt !!

Här hemma försöker vi få till bättre rotation på personalen så man får chansen att vara på alla undersökningsrummen. Men men höstförkylningarna har slagit till så det blir inte alltid som det är tänkt.

Nu är det ju dags för körkort på de olika modaliteterna. Det tar tid att få runt alla röntgensystrar överallt. Alla vill känna sig säkra och ha flera dagar efter varandra på samma undersökningsrum. Vi jobbar på det.

HöstbildJeanette har börjat arbeta hos oss, kul. Hon är utbildad i Örebro till röntgensjuksköterska, dessutom har hon ju varit student här, så vi alla är ju lite bekanta med varandra.

Klarälven rinner stor och bred utanför vårt personalrum, det är mycket vatten nu, men inemellan får vi några solglimtar som förgyller höstdagarna, underbart.

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: