Röntgenveckan 2014 i Karlstad!

av bloggadmin den 4 oktober 2011

Förra veckan träffade vi våra arbetskamrater som hade deltagit i röntgenveckan i Umeå. De kom hem med ett glatt humör, förkylningar och kunskaper från intressanta föreläsningar. Men störst av allt beskedet att Radiologin i Värmland skall anordna Röntgenveckan 2014 i Karlstad.

Ujj vad spännande vilken utmaning. Men det ”ordnar sig väl” .

Vi värmlänningar är väl lite coola eller ??

Förra veckan diskuterade vi städning. Inte den städning som städerskorna gör, utan den som varje medarbetare är ansvarig för. Hålla ordning och reda och framför allt rent runt sig själva och patienten.  På röntgenapparaterna fastnar både damm och kontrast, fastän vi gör så många undersökningar (man skull ju kunna tro att allt far bort av bara farten). Vid mötet konstaterades att tiden finns även för renhållning.  Varför hoppar vi över det? Själv lyfte jag på tangentbordet och hittade lappar från i somras.

Var på ett bra möte som landstingsservice anordnade. Kunddialog. Där fick vi som kunder ta fram förbättringsområden. Vet ni, där kom städning upp igen men nu ur ett annat perspektiv nämligen det att städerskorna inte har nog med tid på varje avdelning för att kunna hålla rent. Stackars vår städerska som skall städa mellan patienterna istället för på kvällstid, kanske blir det ändring på sånt.

Nog med damm ut i höstsolen…….

Höstträd

/Caisa

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: