Röntgenbloggen i fokus på ”Så gör vi-Seminarium”

av bloggadmin den 5 februari 2012

I fredags var det premiär för ”Så gör vi-Seminarium” som anordnas av KOM-INN-projektet och vi på Landstinget i Värmland fick stå i strålkastarljuset under eftermiddagen (KOM-INN! är ett regionalt samarbetsprojekt inom kompetensförsörjning).

Seminarie - Kompetensnätverk Nero Vi hade bjudits in till seminariet och hade förmånen att få berätta om hur vi jobbar med kompetensförsörjning i vår organisation och inte minst fick vi berätta hur vi har använder sociala medier för att locka och rekrytera nya medarbetare.

Naturligtvis marknadsförde vi och delade med oss av tips och erfarenheter runt arbetet med vår Röntgenblogg och hur vi kopplat ihop olika tjänster så som Facebook, fotoalbummet i Flickr och filmer på You Tube, som komplement och delar i vår rekryteringsprocess.

Seminarie - Kompetensnätverk NeroDet var ett trevligt seminarium med många intresserade och en hel del nyfikna frågor om vårt arbete med bloggen.

Också jätteroligt att för andra branscher och yrkesgrupper få berätta om hur vi jobbar med att säkerställa kompetensförsörjningen, och även kul att få visa upp att vi försöker hänga med i utvecklingen och prova lite nya vägar i rekryteringsprocessen, som förhoppningsvis också kan inspirera andra att prova på.

/Mattias Karlsson, Webbansvarig Landstinget i Värmland

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: