Sommarmys!

av Margit den 25 maj 2012

Nå är det sommar i Karlstad! I alle fall for en stund. Får nyta solen mens man kan. Om inte så lenge är det semester för halva gjengen ungefär.
Annars är det som vanligt. Snart får vi en ny utrustning på det ene akute-skelettlabbet. Der har vi nu endast en mobil apparat som sen skal till IVA så vi får heldigitalt apparat där. Blir spennende å se hva vi får for ny röntgenapparat.

På onsdag hadde vi röntgenfest för flere av våran personal som fyllte 60 och 50 år, og vi hadde också avtackning för Lena som har gått i pensjon og Kristin som tyvärr sluttar hos oss och skal börja jobba hemma i Norge. Det var en fin fin sommarkväll med bra stemning.

Her nyter Gry och Kristin solen i lunchen:
Sol

Marie, Sandra och Emilia passar på å få sitta ned lite i solen også:
Sommarmys

Glad pingsthelg og nyt solen!

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: