Röntgensjuksköterskan Gry med ”Sveriges viktigaste jobb”

av bloggadmin den 13 juli 2012

Röntgensjuksköterskan Gry gästbloggar på röntgebloggen och har skrivit ett inlägg om hur det var att jobba på musikfestivalen ”Putte i Parken”:

Röntgensjuksköterskan Gry på Putte i ParkenUnder musikfestivalen ”Putte i Parken” fikk landstinget i varmland muligheten til å bli reprensentert ved at å satt opp en monter.

Syftet var å skape relationer med besøkarna och belyse landstinget som en attraktiv arbeidsgiver. Vi gjorde dette ved å spre ut info om landstinget, stille frågor til publiken samt bære t-shirt hvor det stod ” sveriges viktigaste jobb”

Vi hadde også laget papp-skiver med ulike uniformer innen helse-yrket så de besøkende kunne prøve på, bli fotat og dermed se om de passet å jobbe som til eksempel sjukskøterska/røntgenskøterska, kirurg eller ambulansesjofør (bilderna delades sedan på Instagram @ltingvarmland).

Landstinget i Värmland på Instagram

Målgruppen var de yngre for å prøve å rekruttere fremtidens medarbeidere. Den mest populære drakten virket å være den grønn-gule ambulanse drakten. Jeg tror nok det beror på at mange forbinder denne drakten med litt action, fart og spenning. Men det var også en del som ville prøve seg som kirurg og sjukskøterska, då noen hadde foreldre som var en av delene.

Det var dog ikke så mange som forbant den hvite uniformen med røntgen, noe som jeg selvfølgeig forsøkte å fronte, men de fleste ble interresert då jeg sa at jeg jobbet på røntgen og det er faktisk vi som er en av de førse ledd som tar imot hardt skadede og kritiske pasienter som kommer nettopp fra ambulansen, slik at de får en rask undersøkning/kartleggig av eventuelle skader.

Uten om dette hadde vi en del spørsmål hvor folk fikk gjette seg til for eksmpel hvor mange ansatte det er i landstinget ( omlag7000),hvor de fleste mente det var langt ferre enn det som er tilfellet. At det finnes rundt 120 ulike yrker virket det som folk ble positivt overrasket over. Alt i alt ,noen spennende dager hvor jeg fikk muligheten av å jobbe og stifte bekjentskap med andre fra ulike stillinger i landtinget og treffe mange hyggelige mennesker.

Ha en fin sommer!

/Gry

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: