En söndagnatt i Karlstad

av Margit den 23 september 2012

Nattjobb på röntgen i Karlstad kan vara varierande stressigt. Ibland har vi jätte mycket å göra, ibland är det rätt så lungt. Man vet aldrig hur natten blir. I kväll när vi kom till jobbet strax innan klockan 9 var det lugn stämning. Vi skickade hem Jeanette och Gry som jobbade kvällen och fick våra grejer som vi bärer med oss hela natten (telefon, sökare och traumasökare). Gry tyckte det var bra å plassere dem et sted vi inte kunne lägge dom fra oss:

Røntgenmote

Mens vi ventade på en patient tittade vi inn på vårat nya lab 12 och längtade lite till den nye Siemens apparat skall taes i bruk på riktigt. Det skall bli så skönt med et fungerende skelettlab i akutkorridoren 🙂

Sandra väntar i spenning på å ta i bruk nya labbet

Den här karen verkade vara lite trött på oss röntgentjeier;

Förutom å ta hand om patientene våre har vi også andra uppgifter på natten, till exempel skrive ut lsiter til morgondagens CT-program och kolle at kreatinin finns på dessa, städa på de olika labene, slå av de apparater som skall stängas för natten og blanda kontrast till CT patientene;

Nattarbeid

Sen om man inte har någon patient och allt annat är fixat och klart kan man sätta sig ner och njuta av att hälgen inte är riktigt over än:)

Helgekake

God natt och trevlig vecka på er alla från Sandra och Margit

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: