Vi behöver anställa en röntgensjuksköterska till Kristinehamn

av bloggadmin den 11 december 2012

Röntgen Kristinehamn

Vi är ett trivsamt, erfaret och glatt gäng på 9 personer (röntgensjuksköterskor, röntgenläkare och vård-administratörer) som nu söker en ny arbetskamrat eftersom en av våra röntgensjuksköterskor nu går i pension. Vi sätter patienten i fokus och visar stor respekt för varandra och mot våra kunder. Alla som arbetar här har stor erfarenhet och vi strävar alltid efter att ta hand om våra patienter på ett professionellt och respektfullt sätt.

Lokaler röntgen KristinehamnRöntgen i Kristinehamn är en liten trevlig och effektiv helt nyrenoverad röntgenavdelning med modern apparatur; två direktdigitala skelettlabb och ultraljud. På avdelningen utförs konventionella röntgenundersökningar, genomlysning och ultraljud, som är öppen dagtid måndag-fredag. Varje år gör vi cirka 14 000 undersökningar. Nyligen startade vi med drop in mottagning för att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder. Här kan du läsa annonsen för tjänsten; Röntgensjuksköterska, Röntgen Kristinehamn

Kristinehamn som ligger i Östra Värmland är en mysig liten stad med närhet till naturen och vatten. Vår stolthet är den vackra skärgården där konstnären Pablo Picasso valde att ställa sin 15 meter höga skulptur Jacqueline. Läs mer om Kristinehamn på kommunens webbplats

På landstingets webbplats kan du läsa mer om vår röntgenverksamhet i Värmland.

Hoppas du är intresserad och kan tänka dig att jobba här hos oss i Kristinehamn

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: