Nya enhetschefer och plattare organisation

av Mari den 3 april 2013

Ni har kanske sett att vi söker enhetschefer? Vi har sedan förra året jobbat med vår organisation och kommer att göra vissa förändringar. Vi inför nu en plattare organisation i form av ett enda verksamhetsområde som delas in i enheter. Tanken är att alla radiologer i länet utom mammo-läkarna ska få en och samma enhetschef. Det kommer även att bli en biträdande enhetschef för läkarna. Mammo-läkarna kommer att höra till Mammografienheten.

Alla röntgenmottagningarna är förstås kvar och det vanliga arbetet rullar på som förut. Den stora skillnaden är att på en del håll får man kanske nya chefer. Röntgenmottagningen i Karlstad är så stor att den kommer att delas upp på flera enheter. Just nu pågår arbetet med att rekrytera enhetscheferna och den här veckan börjar vi med intervjuerna. Det ska bli spännande att träffa de som sökt tjänsterna!

Annette Andersson
Länsverksamhetschef

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: