NY BLOGGARE

av Mari den 2 september 2013

Vi lever i en värld där förändringar sker väldigt snabbt. Ibland hinner man nästan inte med i svängarna. Här på röntgen i Karlstad händer det mycket just nu. Bland annat har röntgenbloggens bloggteam förändrats i och med att Eirik flyttat till Stockholm för att jobba på Ersta Sjukhus och Margit återvände till Norge för att jobba på Sörlandets Sykehus HF Arendal.

Vi har även fyllt på i sommar med sex (6)! nya röntgensjuksköterskor. Det är mycket nytt att lära för de nya sköterskorna och det känns som om ny frisk energi sveper in i korridorerna och röntgenlabben! För att dra nytta av denna förändringens friska fläktar vore det därför roligt om någon av de nya sköterskorna kan vara en del av vårt bloggteam. Därför vill vi presentera och välkomna Pernilla Andersson till bloggenteamet. Du kommer att kunna läsa mer om vår nya bloggare Pernilla under fliken bloggteamet.

Pernilla Andersson

Det händer ju även mycket annat som har med röntgen att göra just nu. Röntgenveckan i Uppsala är i full gång. Detta år med tumörsjukdomar som tema. Här finns något för alla som på något sätt jobbar med röntgen och det är ju dessutom ett så härligt forum att mötas i och nästa år kommer temat att vara hjärna och hjärta och då ses vi i Karlstad!

Bokmärk/Dela
Fler

{ 1 kommentar }

1 Margit 2 september 2013 kl. 18:00

å vad jag saknar er..kul at Pernilla vil blogga lite. ni måste skriva mycket så jag holder meg ”up to date” med karlstad! hoppas foresten at alle jobbar i vecka 38! da kommer jag på besøk 🙂

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: