Artikel om röntgenbloggen

av Emilia den 28 januari 2014

Under hösten 2013 fick vi på röntgenbloggen en rolig förfrågan från en journalist som arbetar på Vårdfokus. Hon ville skriva en artikel om röntgensjuksköterskor som engagerar sig i sociala medier och var intresserad av vår röntgenblogg. Självklart ville vi vara med, så vi samlades i bloggteamet och gick igenom lite frågor som vi hade fått inför intervjun senare under veckan. Intervjun handlade om varför vi startade vår blogg, vilket syfte den har och vad den ger våra läsare.

En artikel utan bilder är ju inte speciellt rolig så i början av januari i år fick vi besök av fotografen Erik Mårtensson. Hans uppgift var att fixa lite bilder på oss i bloggteamet som passade till artikeln. Det blev många skratt från vår sida och vi ser fram emot att få se resultatet i Vårdfokus senare i år.

Bloggteamet Röntegenbloggen

2014 kommer att bli ett viktigt, och lite extra hektiskt, år för oss på röntgen i Värmland. Det är nämligen vår tur att arrangera röntgenveckan som i år kommer att hållas i Karlstad. Vi ser fram emot intressanta föreläsningar och självklart chansen att träffa gamla medarbetare, eller som i mitt fall skolkamrater som arbetar runtom i Sverige. I höst kommer det självklart uppdateringar från vår sida om just röntgenveckan och vad som sker under den.

Bloggteamet Röntgenbloggen

// Pernilla

 

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: