Vill du ta över Annettes jobb?

av Emilia den 28 mars 2014

Radiologin i Värmland söker ny verksamhetschef.

Annette Andersson har haft jobbet i nio år och går nu vidare mot nya utmaningar.

annette1–        I oktober börjar jag mitt nya jobb som fastighetschef inom Landstinget i Värmland. Det ska bli både roligt, spännande och utmanande men det är förstås vemodigt att lämna radiologin där jag trivs väldigt bra och där det händer mycket spännande. Vi håller bland annat på att certifiera vår verksamhet och i september står vi som arrangör av den nationella röntgenveckan som har cirka 1 200 deltagare.

–        Den som får jobbet efter mig kommer att arbeta med duktiga medarbetare och modern röntgenteknik inom ett område där det händer väldigt mycket. Det är ett spännande jobb!

Annette flyttade till Karlstad från Halland och började arbeta inom landstinget 1984 som medicintekniker. Mellan åren 1987 och 2004 arbetade hon inom Teliakoncernen för att återkomma till landstinget som medicinteknisk chef. Sedan 2005 är Annette verksamhetschef för radiologin.

–        Jag har alltid trivts bra i Karlstad och att jobba inom landstinget är spännande och utmanande. Jag tycker att landstinget har en bra ledarskapsutbildning, det finns goda möjligheter till utveckling och stöd när man behöver det. Landstinget i Värmland är ett litet landsting och det finns fördelar med det, man lär känna varandra bra i chefsleden och kan ge varandra stöttning när det behövs.

Sista dag för ansökan till verksamhetschefsjobbet är 30 april 2014. Du söker jobbet genom landstingets rekryteringsverktyg offentliga jobb, direktlänk till verksamhetschefsannonsen är http://www.offentligajobb.se/jobad/verksamhetschef-radiologin-i-v%c3%a4rmland_karlstad-v%c3%a4rmlands-l%c3%a4n-sverige_b59d448c-8196-4edb-9212-bd3c648b29c4

Där kan du också läsa mer om arbetet som verksamhetschef för radiologin i Värmland.

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: