Studiebesök i Enköping

av Emilia den 21 januari 2016

I höstas gjorde vår verksamhetschef, Dan Drobin, ett omtag med Radiologins förbättringstavlor för att få dem aktiva på alla enheter. Vi startade i november och på alla förbättringstatavlor, stora som små enheter, hänger nu förbättringslappar.

IMG_1293Igår var det dags för enhetscheferna och förbättringsledarna att få åka på studiebesök till Enköping. Enköpingslasarett har varit igång sedan 2009 med Kaizen och de har idag ett inarbetat arbetssätt och till hjälp har de haft Kaizenexperten Åsa Meland.

 

Vi besökte många olika verksamheter som Operation/Anestesi, Radiologi, Försörjningsenheten och Kirurgmottagningen, till och med sjukhusledningens representant.

IMG_1295

De beskrev hur de jobbade med sina förbättringstavlor och berättade att man har provat olika mötesformer längs vägen. Det var skönt att få höra att upplevde liknande svårigheter som oss och uppmuntrande till att hålla ut.

IMG_5178

 

 

Vi tackar Enköpingslasarett och Åsa för en inspirerande och energigivande dag!

Emilia Mihaylova

Förbättringssamordnare i Radiologin i Värmland

 

 

 

 

 

 

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: