Om bloggen

Kul att du har hittat vår blogg!

Tanken med bloggen är att vi på ett nytt sätt vill berätta om vårt arbete på röntgen, vilka vi är, vad vi gör, hur vi jobbar, vilken utbildning som krävs, varför vi valt det här jobbet osv.

Syftet är att du som läsare av vår blogg ska blir intresserad av oss både som personer, våra yrken och vår verksamhet här i Värmland.

Vi tycker det här är jättekul och hoppas du också kommer att tycka det ska bli både kul och intressant att följa oss på röntgen i Värmland.

Att använda blogg, facebook, flickr och youtube är alla nya och spännande sätt för oss att kommunicera med och vi tror att dessa tjänster kommer att bli bra komplement till de mer traditionella kontaktvägar och kommunikationsmedel vi normalt sett använder oss av.

Sekretess

Sekretessen är jätteviktig för oss och det går inte nog att poängtera att vi naturligtvis följer de riktlinjer, råd och sekretess regler som vi tillämpar i vårt dagliga arbete med hänsyn både till patienter och medarbetare.

Om det i blogginlägg kommer att finnas hänvinsningar, uttalande, filmer, foto eller dyligt, kommer alltid patient eller medarbetare ha varit tillfrågad och gett sitt medgivande till sin medverkan.

Bokmärk/Dela
Fler

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.